Οι διατροφικές ιδιότητες που έχουν τα φρούτα της άνοιξης
Κάθε πράγμα στον καιρό του λέει μια λαϊκή ρύση και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη διατροφή μας και τα τρόφιμα που καθημερινά καταναλώνουμε. Ιδιαιτέρως για τα φρούτα, των οποίων η καθημερινή κατανάλωση αποτελεί μια από τις βασικότερες αρχές μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Τους πιο ζεστούς μάλιστα μήνες του έτους, δηλαδή την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, καθίστανται ακόμη πιο αναγκαία, καθώς μας βοηθούν να αναπληρώνουμε τα χαμένα με τον ιδρώτα συστατικά μας, όπως νερό, απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Φράουλες, κεράσια, μούσμουλα, βερίκοκα, ροδάκινα μας προσφέρουν απλόχερα το διατροφικό τους θησαυρό και δεν μένει παρά να τα καταναλώσουμε. Μέσα λοιπόν από το podcast μας αυτό θα δούμε ποιες είναι οι ιδιαίτερες ιδιότητες που έχουν τα φρούτα της άνοιξης και ποια τα οφέλη τους για την υγεία μας.