podlist.gr

Δημήτρης Τρίκας: Εικαστική έκθεση και παράλληλα δρώμενα για την ΑΙ

Ο Δημήτρης Τρίκας μας κάνει ν' αναρωτηθούμε: «Ονειρεύονται τα ηλεκτρικά πρόβατα; Η Ανθρώπινη κατάσταση στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης». Η εικαστική έκθεση φιλοξενεί έργα 55 καλλιτεχνών και ομάδων, τα οποία συμπληρώνονται από ένα δυναμικό δημόσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει performances, μουσικά δρώμενα και στρογγυλά τραπέζια.

✅Όλο το πρόγραμμα: https://www.facebook.com/profile.php?id=61568087140581 και https://www.instagram.com/ilektrikaprovata/

✍️Το βιβλίο του Phillip K. Dick στα ελληνικά https://www.parsecpublications.gr/el/node/60
✍️To βιβλίο «Η ανθρώπινη κατάσταση» της Hannah Arendt

https://www.patakis.gr/books/9789601684963-i-anthropini-katastasi/

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/valia-kaimaki/episodes/ep-e2s0lla

Περισσότερα επεισόδια

Η κόντρα Μασκ-Αλτμαν συνεχίζεται

Σε νέα φάση περνάει η κόντρα Μασκ-Αλτμαν. Μετά την προσφορά του Μασκ ν’ αγοράσει την OpenAI για 97,4 δις, ο διευθύνων σύμβουλός της Σαμ Αλτμαν πάει την υπόθεση στο δικαστήριο. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.

Αύριο κυκλοφορεί το Grok3

Αύριο τα χαράματα θα κυκλοφορήσει το chatbot Grok από την νεοφυή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης xAI του Ελον Μασκ. Ο δισεκατομμυριούχος το περιέγραψε ως την «εξυπνότερη τεχνητή νοημοσύνη στη Γη». Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.