podlist.gr

Πόσο κοστίζει το ΑΙ Claude;

Τους τελευταίους 14 μήνες, η  Amazon έχει επενδύσει 8 δισεκατομμύρια δολάρια στην νεοφυή εταιρεία Anthropic, η οποία ασχολείται με την Τεχνητή Νοημοσύνη. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει ακόμα 4 δις. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/valia-kaimaki/episodes/Claude-e2rn4gl

Περισσότερα επεισόδια

«Πειραγμένες» δημοσκοπήσεις

Τελικά θέλουν οι δεν θέλουν οι Γερμανοί ν’ αγοράσουν Tesla. Η αρχική απάντηση στη δημοσκόπηση που ανέβασε το γερμανικό διαδικτυακό περιοδικο t-online ήταν όχι και ξαφνικά το όχι έγινε ναι. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.

Όταν το Χ «κατεβάζει» Τούρκους αντιφρονούντες

To X κατέβασε λογαριασμούς Τούρκων αντιφρονούντων. Η πλειονότητα των λογαριασμών αυτών ήταν λογαριασμοί ακτιβιστών που συνδέονται με πανεπιστήμια, οι οποίοι βασικά μοιράζονται πληροφορίες για διαμαρτυρίες και τοποθεσίες για να πάνε οι φοιτητές. Κουβεντιάζουμε με τον Χρήστο Μιχαηλίδη στον «Καθρέφτη» του Πρώτου.