20. Η διατροφή μετά την Επανάσταση
Η Αντωνία Ματάλα, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την Ανθρωπολογία της Διατροφής, μας μεταφέρει στο 1830, στο νεοσυσταθέν ελληνικό κράτος. Η πατάτα μπαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και νέα προϊόντα αλλάζουν ριζικά τη διατροφή τους. Πώς διαμορφώνεται ο τρόπος ζωής, τι συνιστά τη μεσογειακή δίαιτα και ποιο απίστευτο εύρημα ώθησε τον Άνσελ […]
Πηγή: https://podcast.skai.gr/20-i-diatrofi-meta-tin-epanastasi/