21. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Α’ Μέρος)
Διανύουμε τα χρόνια αφηγούμενοι τη διατροφή στην ύπαιθρο και τη διατροφή στο άστυ. Ποια τα χαρακτηριστικά της αγροτικής και ποια της αστικής κουζίνας; Πότε άρχισε να αναπτύσσεται στην Ελλάδα η ξενότροπη μαγειρική και πώς έφτασε να ταυτίζεται με το καλό temp mail γούστο; Η αείμνηστη μαγείρισσα, συγγραφέας και αρθρογράφος στο περιοδικό «Γαστρονόμος», Εύη Βουτσινά, μας […]
Πηγή: https://podcast.skai.gr/21-i-astikopiisi-tis-ellinikis-kouzinas-a-meros/