podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Η Γωγώ Δελογιάννη, ο ρατσισμός στις κουζίνες και τι να λέμε τώρα για κεφτέδες

Τι είναι σπιτικό φαγητό για τη Γωγώ; Πώς περνάει μαγειρεύοντας για τους φίλους της; Τι σημαίνει αλληλεγγύη και τι επικρατεί στις κουζίνες; Ακόμα, το δίλημμα ανάμεσα στην γλυκιά και την αλμυρή κρέπα και ένα ωραίο leftover φαγάκι με Μπεσαμέλ Γιώτης.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Κοσμάς Κουμιανός, η φωτογραφία, τα βρώμικα κι ένα πρωτεϊνικό ψωμί

Τι λατρεύει να φωτογραφίζει; Πώς αντιμετωπίζουν τη φωτογραφία στην Ελλάδα; Ποια είναι τα στέκια του; Και σε ποιο βρώμικο έφαγε τα νιάτα του; Ακόμα, μια γλυκιά διατροφική κωλοτούμπα, μια Ελληνοαμερικανή to follow και δυο φοβερές προτάσεις για φαγητό και απόδραση.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο έρωτας για τη μαγειρική και κάτι τηγανητές αγκινάρες

Πώς περνάει στο Mercato του Four Seasons Athens; Γιατί αγαπάει τόσο την ιταλική κουζίνα; Πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει; Και τι πιστεύει για το Master Chef; Ακόμα, κάτι κοτομπουκιές με πατατάκια, ένας vegan to follow και προτάσεις από τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, το CTC και η φύρα στο φαγητό

Πώς χαρακτηρίζει τον εαυτό του; Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σχέδιά του; Και γιατί αγαπάει τόσο πολύ το project του Ortsag; Ακόμα, προτάσεις για την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, ένας foodie to follow και κάτι αυγά βαπτισμένα στη σόγια.