podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Η Γωγώ Δελογιάννη, ο ρατσισμός στις κουζίνες και τι να λέμε τώρα για κεφτέδες

Τι είναι σπιτικό φαγητό για τη Γωγώ; Πώς περνάει μαγειρεύοντας για τους φίλους της; Τι σημαίνει αλληλεγγύη και τι επικρατεί στις κουζίνες; Ακόμα, το δίλημμα ανάμεσα στην γλυκιά και την αλμυρή κρέπα και ένα ωραίο leftover φαγάκι με Μπεσαμέλ Γιώτης.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, το sushi που αγαπήσαμε και ο Τάσος Πάντος των ψαριών

Τι θυμάται από το ταξίδι στην Ιαπωνία πριν ανοίξει το sushimou; Ποια ελληνικά ψάρια συναντάμε στο sashimi του; Πόσους Μαραθωνίους έχει τρέξει; Και ποια είναι τα στέκια του στην Καλαμάτα; Ακόμα 2 προτάσεις στο κέντρο της πόλης, ένα αξίζει να το πιεις και μία foodie για εύκολα και γρήγορα γεύματα.

Η Μαίρη Ρετσίνα, το φαγητό στο Περού κι ένα κατσικάκι με αγκινάρες της γιαγιάς

Πόσα ταξίδια μετρά τον χρόνο; Σε τι υψόμετρο είναι το καλύτερο γεύμα που έχει κάνει; Ποιο ήταν το life changing moment της; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεζέδες, μια μελιτζανοσαλάτα όπως πρέπει και ένας foodie όλο τσαχπινιές.