podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Βαγγέλης Ιωάννου, τα παρατσούκλια και το έπος του Γουέμπλει για τον Μπάλντοκ

Τι έκανε στο Γουέμπλει ο Βαγγέλης Ιωάννου; Ποιο φαγητό του ξυπνά αναμνήσεις; Γιατί δεν βγάζει παρατσούκλια για πολιτικούς; Και ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο; Ακόμα, οι προτάσεις της εβδομάδας με κάτι από Oktoberfest, οι πατάτες hasselback και το μεγάλο δίλημμα για το αν βάζουμε κιμά στα γεμιστά. Όλα μαζί σε ένα ταψί στο νέο Lunch Break.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Σταύρος Σβήγκος, τα burgers και κάτι ξημερώματα στην Αντίπαρο

Από πότε ασχολείται με την εστίαση; Πώς του ξημέρωσε να ανοίξει μπεργκεράδικο στην Αντίπαρο; Και πώς φαντάζεται τον εαυτό του σαν ηθοποιό σε λίγα χρόνια; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεγάλο τσιμπούσι στο κέντρο της Αθήνας και ένα one pan πιάτο που αξίζει να το φας.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, οι γλυκές αλχημείες της ζωής και οι ζαχαροπλάστες του σήμερα

Πόσο διαφέρει η ζαχαροπλαστική του σήμερα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ξηρός καρπός; Τι συμβουλεύει τους ζαχαροπλάστες του σήμερα; Και ποια η σχέση του με την τηλεόραση; Ακόμα, 2 προτάσεις για φαγητό για πολύ μερακλήδες και ένα τόνος που αξίζει να τον φας.

Ο Άρης Βεζενές, το whole animal butchery και μια ζωή στο Μεγανήσι

Τι έφερε πριν από 17 χρόνια στην ελληνική γαστρονομία; Γιατί το γύρισε στην ιαπωνική κουζίνα; Και τι τον έφερε να αναζητά ένα concept σαν το Μανάρι; Ακόμα, 2 ωραίες προτάσεις για ψάρι, μία κορεάτικη συνταγή που αξίζει να φας και ένα γαλακτομπούρεκο από την Κυπαρρισία με αγάπη.