podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Η Μαίρη Ρετσίνα, το φαγητό στο Περού κι ένα κατσικάκι με αγκινάρες της γιαγιάς

Πόσα ταξίδια μετρά τον χρόνο; Σε τι υψόμετρο είναι το καλύτερο γεύμα που έχει κάνει; Ποιο ήταν το life changing moment της; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεζέδες, μια μελιτζανοσαλάτα όπως πρέπει και ένας foodie όλο τσαχπινιές.

Περισσότερα επεισόδια

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, το φαγητό στις Σπέτσες και κάτι μετάλλια με ουσία

Πώς ζει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των Σπετσών; Ποια είναι τα στέκια που προτείνει να δοκιμάσουμε στο νησί; Και ποια είναι η σχέση της με τους μεγάλους αθλητές που την τιμούν με την παρουσία τους στους αγώνες; Ακόμα, ένας πολύ κυριλέ foodie to follow, ένα breakfast burrito και τι να δοκιμάσετε στο Athens Street Food Festival.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, το θέατρο και τα burger της Κυριακής

Πώς προέκυψε η τηλεόραση; Πόσο τηλεπαρουσιαστής είναι; Τι αγαπά στο θέατρο και γιατί κάνει παράσταση με τη γυναίκα του; Τι του λένε τα παιδιά του για το επάγγελμά του; Και πώς ανταμείβει εαυτόν διατροφικά τις Κυριακές; Ακόμα, μια διατροφική κωλοτούμπα και πολλές λέξεις στα γερμανικά.

Ο Βασίλης Σπόρος, το αμερικάνικο BBQ και η τέχνη του low and slow

Τι θαύματα κάνει στο Po’ Boys; Πώς γνώρισε πρώτη φορά το BBQ στην Αμερική και πότε το έφερε στην Ελλάδα; Πώς αντιδρούσε ο κόσμος στα καπνιστά κρέατα; Και πώς το κοτόπουλο της Κυριακής θα γίνει ακόμα καλύτερο; Ακόμα, δύο προτάσεις για την πόλη και ένα αξίζει να το φας που θα σε βάλει σε σκέψεις.