podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Η Χριστίνα Κοντοβά, το παστίτσιο της μαμάς και το φαγητό στην Ουγκάντα

Πώς την έφερε η ζωή να τρώει τα τοπικά φαγητά της Ουγκάντα για ένα χρόνο; Πώς και ασχολήθηκε με τη μόδα; Ποια είναι τα στέκια της στην Αθήνα; Και ποια η σχέση της με τη μαγειρική; Ακόμα, δύο μαντουμαδόρικες προτάσεις για φαγητό και κάτι pancakes σκέτο σύννεφο.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, το sushi που αγαπήσαμε και ο Τάσος Πάντος των ψαριών

Τι θυμάται από το ταξίδι στην Ιαπωνία πριν ανοίξει το sushimou; Ποια ελληνικά ψάρια συναντάμε στο sashimi του; Πόσους Μαραθωνίους έχει τρέξει; Και ποια είναι τα στέκια του στην Καλαμάτα; Ακόμα 2 προτάσεις στο κέντρο της πόλης, ένα αξίζει να το πιεις και μία foodie για εύκολα και γρήγορα γεύματα.

Η Μαίρη Ρετσίνα, το φαγητό στο Περού κι ένα κατσικάκι με αγκινάρες της γιαγιάς

Πόσα ταξίδια μετρά τον χρόνο; Σε τι υψόμετρο είναι το καλύτερο γεύμα που έχει κάνει; Ποιο ήταν το life changing moment της; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεζέδες, μια μελιτζανοσαλάτα όπως πρέπει και ένας foodie όλο τσαχπινιές.