podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Η Χριστίνα Κοντοβά, το παστίτσιο της μαμάς και το φαγητό στην Ουγκάντα

Πώς την έφερε η ζωή να τρώει τα τοπικά φαγητά της Ουγκάντα για ένα χρόνο; Πώς και ασχολήθηκε με τη μόδα; Ποια είναι τα στέκια της στην Αθήνα; Και ποια η σχέση της με τη μαγειρική; Ακόμα, δύο μαντουμαδόρικες προτάσεις για φαγητό και κάτι pancakes σκέτο σύννεφο.

Περισσότερα επεισόδια

Η Κατερίνα Στικούδη, το απαντητικό F.A.M.E και το καλοκαίρι της

Τι είναι καλοκαίρι για εκείνη; Γιατί το νέο της project δεν είναι τόσο εμπορικό; Ποια είναι τα αγαπημένα της καλοκαιρινά φαγητά; Γιατί δεν μαγειρεύει; Και πόσο μπορεί να τραφεί μόνο με πίτες; Ακόμα, προτάσεις για Σύρο και Αμοργό, ένας foodie to follow και μία σπανακόπιτα αλλιώς.

Ο Νίκος Θωμάς, το Master Chef και η μαγειρική που πάντα κερδίζει

Τι θέλει να πετύχει στο Simul; Σε ποια νησιά δραστηριοποιείται; Ποια είναι τα στέκια του στην Αθήνα; Και πόσο έχει ανέβει η φάση με το ελαιόλαδο στη χώρα; Ακόμα, προτάσεις για Σχοινούσα και Κρήτη, κάτι αυγά με μέλι και μοτσαρέλα και μία αποθέωση του ελληνικού φαγητού.

Η Άρτεμις Σπανού, το μπάσκετ γυναικών και ένα ταρτάρ που δεν πήγε καλά

Πώς έζησε το Ευρωμπάσκετ στο ΣΕΦ; Πώς της φαίνεται όταν αλλάζει χώρες; Πόσο ασχολούμαστε στην Ελλάδα με το μπάσκετ γυναικών; Και πώς βλέπει τον εαυτό της σε λίγα χρόνια; Ακόμα, προτάσεις για Ίο και Ύδρα, μία ενήλικη version του αγαπημένου μας τοστ και ένας βρωμιάρης μάγειρας που θα αγαπήσεις πολύ