podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η δικτατορία της κουζίνας και οι παλιοί του Ολυμπιακού

Νέο Lunch Break με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Πώς νιώθει όταν του λένε ότι έφερε τη φάση; Πώς ήταν το πρώτο Master Chef; Και τι γουστάρει εκείνος πολύ σε αυτό που κάνει; Ακόμα, δύο λαχταριστές προτάσεις για ιταλικό και ψαρικά, τρία μυστικά για να απογειώσεις τις γαρίδες και ο τρόπος ώστε οι σαλάτες να μην είναι βαρετές.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, το sushi που αγαπήσαμε και ο Τάσος Πάντος των ψαριών

Τι θυμάται από το ταξίδι στην Ιαπωνία πριν ανοίξει το sushimou; Ποια ελληνικά ψάρια συναντάμε στο sashimi του; Πόσους Μαραθωνίους έχει τρέξει; Και ποια είναι τα στέκια του στην Καλαμάτα; Ακόμα 2 προτάσεις στο κέντρο της πόλης, ένα αξίζει να το πιεις και μία foodie για εύκολα και γρήγορα γεύματα.

Η Μαίρη Ρετσίνα, το φαγητό στο Περού κι ένα κατσικάκι με αγκινάρες της γιαγιάς

Πόσα ταξίδια μετρά τον χρόνο; Σε τι υψόμετρο είναι το καλύτερο γεύμα που έχει κάνει; Ποιο ήταν το life changing moment της; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεζέδες, μια μελιτζανοσαλάτα όπως πρέπει και ένας foodie όλο τσαχπινιές.