podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης, το τηγανητό κοτόπουλο και ένα ποπ κορν από Mangalitsa

Ο Γαβριήλ μάς μιλά για τα μαγειρικά internet trends, τα δικά του αγαπημένα μέρη στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη αλλά και την αρετή του να φιλοξενείς κόσμο στο σπίτι.

Περισσότερα επεισόδια

Η Evangelia, το όνειρο της Eurovision και το τραπέζι των Χριστουγέννων

Πώς πέρασε στο «Αλήθεια»; Τι ελληνικά φαγητά μαγειρεύει στο LA; Πώς περνούσε τα καλοκαίρια της στην Κρήτη; Και τι θέλει διακαώς από τη φετινή Eurovision; Ακόμα, μιλάμε για τις φιγούρες των Χριστουγέννων και τα ιδανικά φαγητά στο τραπέζι αυτό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο έρωτας στο σανίδι και ένα crispy pork belly

Πώς είναι το φαγητό στα γυρίσματα; Τι μαγειρεύει εκείνος; Πόσο δύσκολες είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις στα καμαρίνια; Και πόσο κλισέ είναι ο έρωτας στο θέατρο; Ακόμα, δύο προτάσεις για τις γιορτές, ένα χοιρινό στο air fryer και 100 τρόποι να φτιάξεις αυγά μέσα από τον foodie της εβδομάδας.

Ο Περικλής Κοσκινάς, το περίφημο μπιάνκο και ένα μπριάμ στον ξυλόφουρνο

Πόσο έχει αλλάξει η Cookoovaya στα 10 της χρόνια; Πώς περνά εκείνος στην κουζίνα με την ομάδα; Πώς πήγε το εστιατόριο στην Αντίπαρο; Και τι σημαίνει να είσαι καλός εργοδότης; Ακόμα δύο προτάσεις με ιταλική φινέτσα και ένα viral Mac n cheese ό,τι πρέπει για τις γιορτές.