podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Γιώργος Τσούλης, τα μπουζούκια, το βιβλίο και το αγαπημένο του BBQ

Τι δουλειά έχει στα μπουζούκια; Ποιες είναι οι καλύτερες καντίνες που επισκέπτεται; Τι έπαιζε μέχρι πριν δυο χρόνια; Και τι συναισθήματα του προκάλεσε το πρώτο του βιβλίο; Ακόμα, δύο προτάσεις και ένα λαχταριστό αξίζει να το φας.
 

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/24-media7/episodes/BBQ-e3908i7

Περισσότερα επεισόδια

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, το content creation και ο έρωτας αλήτης

Πώς του φαίνεται η αποδοχή του κόσμου; Πώς τα πάει στα μαθήματα του επιχειρείν; Γιατί σε συμβουλεύει να μπεις στο Master Chef; Γιατί νιώθει 30 χρονών γέρος; Πότε θα ανοίξει δικό του μαγαζί; Ποια είναι τα στέκια του; Και τι μαγειρεύει στην παρέα του; Ακόμα, δύο προτάσεις για φαγητό και η ιστορία του πιροσκί.

Ο Θανάσης Τσαγκλιώτης, τα εστιατορικά γλυκά και οι pastry chef στην Ελλάδα

Γιατί έγινε ζαχαροπλάστης; Πότε αποφάσισε να ανοίξει το δικό του ζαχαροπλαστείο; Σε τι level είναι η ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα; Πόσα έδωσαν οι Γάλλοι και ποιες άλλες χώρες φημίζονται για τα γλυκά τους; Ποια είναι τα ελληνικά γλυκά; Ακόμα, μερικές προτάσεις για φαγητό και η ιστορία του προφιτερόλ.

Ο Νίκος Μπάκουλης, ο Βασίλης Κυρίτσης και η μεγάλη των bar σχολή

Γιατί πάνε σαν του Χιώτες; Σε ποιους δίνουν respect από την παλιά σχολή; Τι έφερε το The Clumsies στη ζωή μας; Και πόσο βοηθά η εστίαση την Αθήνα; Ακόμα, δύο προτάσεις για φαγητό και η ιστορία του τηγανητού κοτόπουλου.