podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Γιώργος Τσούλης, τα μπουζούκια, το βιβλίο και το αγαπημένο του BBQ

Τι δουλειά έχει στα μπουζούκια; Ποιες είναι οι καλύτερες καντίνες που επισκέπτεται; Τι έπαιζε μέχρι πριν δυο χρόνια; Και τι συναισθήματα του προκάλεσε το πρώτο του βιβλίο; Ακόμα, δύο προτάσεις και ένα λαχταριστό αξίζει να το φας.
 

Περισσότερα επεισόδια

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, το φαγητό στις Σπέτσες και κάτι μετάλλια με ουσία

Πώς ζει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των Σπετσών; Ποια είναι τα στέκια που προτείνει να δοκιμάσουμε στο νησί; Και ποια είναι η σχέση της με τους μεγάλους αθλητές που την τιμούν με την παρουσία τους στους αγώνες; Ακόμα, ένας πολύ κυριλέ foodie to follow, ένα breakfast burrito και τι να δοκιμάσετε στο Athens Street Food Festival.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, το θέατρο και τα burger της Κυριακής

Πώς προέκυψε η τηλεόραση; Πόσο τηλεπαρουσιαστής είναι; Τι αγαπά στο θέατρο και γιατί κάνει παράσταση με τη γυναίκα του; Τι του λένε τα παιδιά του για το επάγγελμά του; Και πώς ανταμείβει εαυτόν διατροφικά τις Κυριακές; Ακόμα, μια διατροφική κωλοτούμπα και πολλές λέξεις στα γερμανικά.

Ο Βασίλης Σπόρος, το αμερικάνικο BBQ και η τέχνη του low and slow

Τι θαύματα κάνει στο Po’ Boys; Πώς γνώρισε πρώτη φορά το BBQ στην Αμερική και πότε το έφερε στην Ελλάδα; Πώς αντιδρούσε ο κόσμος στα καπνιστά κρέατα; Και πώς το κοτόπουλο της Κυριακής θα γίνει ακόμα καλύτερο; Ακόμα, δύο προτάσεις για την πόλη και ένα αξίζει να το φας που θα σε βάλει σε σκέψεις.