podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Μάνος Ζουρνατζής, ο πλαστός της γιαγιάς και ένα ζυγούρι που ψάχνει τ’ άστρα

Πώς του φαίνεται ο τίτλος του κατσαρολά; Ποιες είναι οι περιοχές της Αθήνας που βλέπει να ανεβαίνουν; Και πώς είναι να ψήνεις χωρίς νερό και ρεύμα; Ακόμα, ένα αξίζει να το φας γαμήλιο, κάτι προτάσεις μαντουμαδόρικες και ένας foodie που θα σου αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Σταύρος Σβήγκος, τα burgers και κάτι ξημερώματα στην Αντίπαρο

Από πότε ασχολείται με την εστίαση; Πώς του ξημέρωσε να ανοίξει μπεργκεράδικο στην Αντίπαρο; Και πώς φαντάζεται τον εαυτό του σαν ηθοποιό σε λίγα χρόνια; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεγάλο τσιμπούσι στο κέντρο της Αθήνας και ένα one pan πιάτο που αξίζει να το φας.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, οι γλυκές αλχημείες της ζωής και οι ζαχαροπλάστες του σήμερα

Πόσο διαφέρει η ζαχαροπλαστική του σήμερα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ξηρός καρπός; Τι συμβουλεύει τους ζαχαροπλάστες του σήμερα; Και ποια η σχέση του με την τηλεόραση; Ακόμα, 2 προτάσεις για φαγητό για πολύ μερακλήδες και ένα τόνος που αξίζει να τον φας.

Ο Άρης Βεζενές, το whole animal butchery και μια ζωή στο Μεγανήσι

Τι έφερε πριν από 17 χρόνια στην ελληνική γαστρονομία; Γιατί το γύρισε στην ιαπωνική κουζίνα; Και τι τον έφερε να αναζητά ένα concept σαν το Μανάρι; Ακόμα, 2 ωραίες προτάσεις για ψάρι, μία κορεάτικη συνταγή που αξίζει να φας και ένα γαλακτομπούρεκο από την Κυπαρρισία με αγάπη.