podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Άρης Βεζενές, το whole animal butchery και μια ζωή στο Μεγανήσι

Τι έφερε πριν από 17 χρόνια στην ελληνική γαστρονομία; Γιατί το γύρισε στην ιαπωνική κουζίνα; Και τι τον έφερε να αναζητά ένα concept σαν το Μανάρι; Ακόμα, 2 ωραίες προτάσεις για ψάρι, μία κορεάτικη συνταγή που αξίζει να φας και ένα γαλακτομπούρεκο από την Κυπαρρισία με αγάπη.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/24-media7/episodes/whole-animal-butchery-e3908jo

Περισσότερα επεισόδια

Ο Τάσος Μητσελής, η κριτική εστιατορίων και η ζωή με μια βαλίτσα στο χέρι

Γιατί έγινε δημοσιογράφος γεύσης; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι σεφ στα εστιατόρια που επισκέπτεται; Πόσο άβολο είναι για εκείνον να κάνει κριτική; Τι του λέει ο κόσμος στα social; Και γιατί άργησε η Ελλάδα να αποκτήσει κριτικούς εστιατορίων;

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου, οι villain ρόλοι και τα νόστιμα αλλά healthy φαγητά

Πώς περνάει στην ελληνική τηλεόραση; Πόσο υποστηρίζει έναν villain ρόλο; Γιατί άνοιξε brunchάδικο στο Λονδίνο; Και το χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει ευτυχισμένο; Ακόμα, δύο προτάσεις για την πόλη, ένα dinner date με άρωμα Ιταλίας και η ιστορία της Paloma.

Η Λυδία Παπαϊωάννου, το coolness μιας άλλης εποχής και τα healthy pancakes

Τι νοσταλγεί από τα χρόνια της τηλεόρασης; Γιατί θα ήθελε να έχει και τότε το Tik Tok στη ζωή της; Γιατί ξυπνάει στις 5 το πρωί; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, δύο φοβερές προτάσεις για το σαββατοκύριακο και η ιστορία της πιο μυστηριώδους σως που γεννήθηκε ποτέ στην Ευρώπη.