podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Στέλιος Παρλιάρος, οι γλυκές αλχημείες της ζωής και οι ζαχαροπλάστες του σήμερα

Πόσο διαφέρει η ζαχαροπλαστική του σήμερα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ξηρός καρπός; Τι συμβουλεύει τους ζαχαροπλάστες του σήμερα; Και ποια η σχέση του με την τηλεόραση; Ακόμα, 2 προτάσεις για φαγητό για πολύ μερακλήδες και ένα τόνος που αξίζει να τον φας.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/24-media7/episodes/ep-e3908k7

Περισσότερα επεισόδια

Ο Γιάννης Δαββέτας, το TikTok και η γαλλική κουζίνα

Γιατί έγινε κριτικός κινηματογράφου; Πόσο Αμερικανάκι είναι; Γιατί του αρέσει η γαλλική κουζίνα; Και ποια είναι η αγαπημένη του ταινία σε σχέση με το φαγητό; Ακόμη, δύο προτάσεις για δείπνο και η ιστορία του ramen.

Ο Δήμος Μπαλόπουλος, τα micro bakeries και μια πρόταση γάμου

Γιατί έγινε και φούρναρης; Ποια είναι η μαγειρική του; Ποια κουζίνα θα ήθελε να κάνει master; Και γιατί δεν μαγειρεύουν τόσο πολύ οι σεφ στο σπίτι; Ακόμα, η ιστορία του leche de tigre και το μέρος στο οποίο θα γίνει το πρώτο "Πάμε για Lunch Break”.

Ο Άνταμ Κοντοβάς, το αιγυπτιακό ρύζι και οι τάσεις φυγής

Νέα σεζόν Lunch Break ξεκινά με Άνταμ Κοντοβά. Πόσο εύκολο είναι να χτίσεις σχέσεις στην κουζίνα; Σε ποια χώρα έμαθε τα περισσότερα; Πώς ξεχωρίζει τον μάγειρα από τον επιχειρηματία; Και ποια είναι τα δικά του στέκια; Ακόμα μια νέα στήλη για τη νέα σεζόν και οι προτάσεις της εβδομάδας.