podlist.gr

Lunch Break
Lunch Break

Ο Βασίλης Σπόρος, το αμερικάνικο BBQ και η τέχνη του low and slow

Τι θαύματα κάνει στο Po’ Boys; Πώς γνώρισε πρώτη φορά το BBQ στην Αμερική και πότε το έφερε στην Ελλάδα; Πώς αντιδρούσε ο κόσμος στα καπνιστά κρέατα; Και πώς το κοτόπουλο της Κυριακής θα γίνει ακόμα καλύτερο; Ακόμα, δύο προτάσεις για την πόλη και ένα αξίζει να το φας που θα σε βάλει σε σκέψεις.
 

Περισσότερα επεισόδια

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, το sushi που αγαπήσαμε και ο Τάσος Πάντος των ψαριών

Τι θυμάται από το ταξίδι στην Ιαπωνία πριν ανοίξει το sushimou; Ποια ελληνικά ψάρια συναντάμε στο sashimi του; Πόσους Μαραθωνίους έχει τρέξει; Και ποια είναι τα στέκια του στην Καλαμάτα; Ακόμα 2 προτάσεις στο κέντρο της πόλης, ένα αξίζει να το πιεις και μία foodie για εύκολα και γρήγορα γεύματα.

Η Μαίρη Ρετσίνα, το φαγητό στο Περού κι ένα κατσικάκι με αγκινάρες της γιαγιάς

Πόσα ταξίδια μετρά τον χρόνο; Σε τι υψόμετρο είναι το καλύτερο γεύμα που έχει κάνει; Ποιο ήταν το life changing moment της; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, 2 προτάσεις για μεζέδες, μια μελιτζανοσαλάτα όπως πρέπει και ένας foodie όλο τσαχπινιές.