Σπύρο Πέγκα, ποια είναι η γνώμη σου για τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης;
Ο Ευθύμης ετοιμάζει linguini με μύδια και τσορίθο και υποδέχεται στο σπίτι του, τον Σπύρο Πέγκα. Με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις αλλά και με την εμπειρία της οργάνωσης των μεγαλύτερων φεστιβάλ γαστρονομίας, ο πρώην αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κάθεται στο τραπέζι με τον Εύθυμη και συζητάει μαζί του για φαγητό και πολιτική! Πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την πολιτική; Πώς σώθηκε στο 90' η ανάληψη της διαχείρισης και λειτουργίας των αεροδρόμιων της Ελλάδας από την Fraport; Τι δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ο ίδιος και η ομάδα του στον Δήμο Θεσσαλονίκης, πώς ορίζει την Θεσσαλονικιώτικη κουζίνα και ποια είναι τα αγαπημένα του στέκια στην πόλη;
Συντελεστές:
- Φωνή - Σενάριο: Ευθύμης Κάλφας
- Παραγωγή - Σκηνοθεσία: Αντώνης Ζώκος
- Επιμέλεια συνταγής: Φωτεινή Ακριτίδου