podlist.gr

Θέλω να πάμε μαζί ένα ταξίδι, Μαρία Αμανατίδου!

Ο Ευθύμης ετοιμάζει ένα ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο με πουρέ καλαμποκιού και υποδέχεται στο σπίτι του την Μαρία Αμανατίδου. Γνωστή για την υπέροχη φωνή της αλλά και για το φλογερό της ταπεραμέντο η ραδιοφωνική παραγωγός και συγγραφέας κάθεται στο τραπέζι με τον Εύθυμη και μοιράζεται μαζί του τις γαστρονομικές εμπειρίες της από τα μεγαλύτερα ταξίδια που έχει κάνει. Τι είναι το «άρακ» που δοκίμασε για πρώτη φορά στο Ισραήλ, θα τολμούσε ποτέ να ταξιδέψει μόνη της και τι συνέβη ένα βράδυ στο Παρίσι όταν προσπάθησε να μάθει στον Ευθύμη να τρώει σαλιγκάρια;

Συντελεστές:

  • Φωνή - Σενάριο: Ευθύμης Κάλφας
  • Παραγωγή - Σκηνοθεσία: Αντώνης Ζώκος
  • Επιμέλεια συνταγής: Φωτεινή Ακριτίδου

Episode is Live

Published: Apr. 21, 2021 @ 5PM Edit

Unpublish

Transcript is Not Live

Edit or Delete transcript.

Publish

View/Edit Chapters

Listeners can tap through & see what’s coming up.

Visual Soundbite Available
Square Soundbite - 1:00
Great for Facebook, Twitter and Instagram.Download Soundbite
Delete this Soundbite and create a new one.

Share Episode On 

Facebook

Twitter

LinkedIn

Περισσότερα επεισόδια

Θωμά Δούζη πόσο φαγητό «σηκώνει» ακόμα η Θεσσαλονίκη;

Ο Ευθύμης ετοιμάζει ένα ανοικτό σάντουιτς με ταλιάτα και υποδέχεται στο σπίτι του, τον Θωμά Δούζη. Ο Θωμάς, που γιορτάζει φέτος μια δεκαετία ERGON, επιστρέφει στην πόλη απ' όπου ξεκίνησε, κάθεται στο τραπέζι με τον Εύθυμη και συζητάει μαζί του για το πιο τολμηρό τους πρότζεκτ, το ERGON AGORA EAST . Πώς είναι να δημιουργείς κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα; Πώς τα social media επηρεάζουν...

Σπύρο Πέγκα, ποια είναι η γνώμη σου για τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης;

Ο Ευθύμης ετοιμάζει linguini με μύδια και τσορίθο και υποδέχεται στο σπίτι του, τον Σπύρο Πέγκα. Με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις αλλά και με την εμπειρία της οργάνωσης των μεγαλύτερων φεστιβάλ γαστρονομίας, ο πρώην αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κάθεται στο τραπέζι με τον Εύθυμη και συζητάει μαζί του για φαγητό και...

Αποφάσεις που πήρα στα 30 μου (Pilot)

Ο Ευθύμης μιλάει για τις αποφάσεις που έχει πάρει στα 30 του όσο ταυτόχρονα ετοιμάζει για πρωινό υπέροχες πατάτες rosti με αυγά τηγανιτά και κρέμα γραβιέρας. Τι θα σερβίρει σε κάθε επεισόδιο; Ποια χώρα τρώει τριμμένες πατάτες στο τηγάνι; Πώς λέγεται στα ελληνικά το πίλερ και πώς έχει σκοπό να ξεπεράσει το μεγαλύτερο του σχολικό φόβο; Συντελεστές:Φωνή - Σενάριο: Ευθύμης ΚάλφαςΠαραγωγή -...