Θωμά Δούζη πόσο φαγητό «σηκώνει» ακόμα η Θεσσαλονίκη;
Ο Ευθύμης ετοιμάζει ένα ανοικτό σάντουιτς με ταλιάτα και υποδέχεται στο σπίτι του, τον Θωμά Δούζη. Ο Θωμάς, που γιορτάζει φέτος μια δεκαετία ERGON, επιστρέφει στην πόλη απ' όπου ξεκίνησε, κάθεται στο τραπέζι με τον Εύθυμη και συζητάει μαζί του για το πιο τολμηρό τους πρότζεκτ, το ERGON AGORA EAST .
Πώς είναι να δημιουργείς κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα; Πώς τα social media επηρεάζουν τις επιλογές στα menu εστιατορίων; Πόσο άλλαξε η Θεσσαλονίκη τα τελευταία 10 χρόνια και γιατί ο αραβικός κόσμος στο Λονδίνο φωτογραφίζει μανιωδώς τα αυγά ποσέ σε κουλούρι Θεσσαλονίκης;
Συντελεστές:
- Φωνή - Σενάριο: Ευθύμης Κάλφας
- Παραγωγή - Σκηνοθεσία: Αντώνης Ζώκος
- Επιμέλεια συνταγής: Φωτεινή Ακριτίδου