Το κερασάκι και το κρασάκι…
Διαβάζοντας κανείς αυτό τον τίτλο, προφανώς θα αναζητήσει τόσο την τούρτα όσο και το κρασάκι, αφού το κλασικό κερασάκι είναι γνωστό σε όλους. Δεν πρόκειται όμως για την τούρτα της μαμάς, αλλά για την γλυκιά τούρτα της Χριστουγεννιάτικης χαράς, την οποία ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου, επιχειρεί να την «παντρέψει» με οίνους αγαπητούς και ξένοιαστες φυσαλίδες! Θα τα καταφέρει άραγε και ως κουμπάρος; Ακούστε τι μας προτείνει σε αυτό το μεθυστικό του podcast…