Τρεις φίλοι στο αμπέλι της Δόμνας
Στο δεύτερο podcast του οίνου γίνονται αναφορές στην σημαντικότερη προϋπόθεση για την επιτυχία ενός κρασιού σε όλο τον πλανήτη, δηλαδή στο καλό σταφύλι! Μέσα στο τσαμπί δίνουν ραντεβού τρεις φίλοι διαχρονικοί: Η οξύτητα, τα σάκχαρα και το άρωμα κάθε ποικιλίας. Είναι αυτοί που διαφοροποιούν κάθε χρόνο τους επώνυμους και χαρισματικούς οίνους, από τους απρόσωπους και προβληματικούς. Την αλήθεια αυτή επικυρώνει και η θρυλική Δόμνα Σαμίου με ένα αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο, που ησύχαζε για χρόνια στο κελάρι…