podlist.gr

Συναισθηματικό Φαγητό: Η θεωρία και η πράξη

Συναισθηματικό φαγητό. 

Μία διατροφική συμπεριφορά που πρόσφατα έχει οριστεί επιστημονικά και πολλοί από εσάς έχετε παρατηρήσει ότι σας συμβαίνει.

Σε αυτό το επεισοδίο θα συζητήσουμε τόσο για το τι είναι το "συναισθηματικό φαγητό", αλλά και  πρακτικές και ψυχολογικές εκφάνσεις αυτής την διαταραχής.

Καλεσμένη μας η Ψυχολόγος και Οικογενειακή σύμβουλος, Γεωργία Κανελλοπούλου.


Ακούστε και στείλτε μας τα ερωτήματά σας στο Instagram!

Connect with us:

▪ Instagram: www.instagram.com/dnanutricoach/
▪ Linked In: www.linkedin.com/company/dnanutricoach
▪ Facebook: www.facebook.com/DNANUTRICOACH
▪ Our Website: dnanutricoach.com

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dnanutricoach/episodes/ep-es3o1o

Περισσότερα επεισόδια

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα

Τι είναι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και γιατί τα χρειαζόμαστε; Ποια η σχέση τους με τη φλεγμονή και πώς μετράται; Είναι όλα τα συμπληρώματα ιχθυελαίων το ίδιο και πώς επιλέγω; Αυτές και άλλες ερωτήσεις που μας κάνετε, απαντώνται σε αυτό το επεισόδιο από τη Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου. Αν έχεις επιπλέον ερωτήσεις μη διστάσεις να κλείσεις ένα απευθείας, σύντομο τηλεφωνικό ή Online ραντεβού εδώ....

Τα 3 αλμυρά υγρά που γιατρεύουν!

Τα 3 αλμυρά υγρά που γιατρεύουν θα τα ακούσεις από την αρχή του επεισοδίου! Το ερώτημα όμως είναι γιατί αυτά τα 3 αλμυρά υγρά γιατρεύουν και θα μας δώσουν την ώθηση να ξεκολλήσουμε, να δράσουμε και να αλλάξουμε; Τα έχεις ξανακούσει; Διάβασε παραπάνω εδώ: ⁠www.dnanutricoach.com⁠ Ακολούθησέ μας σε: ▪ Instagram ▪ LinkedIn ▪ Facebook ▪ ΤikTok

Γιατί οι διατροφολόγοι διαφωνούν για τη διατροφογενετική;

Αυτό το επεισόδιο είναι η ελληνική μετάφραση του αγγλικού άρθρου μου στο Linkedin όπου αναλύω 5+1 λόγους που οι επαγγελματίες υγείας, και κυρίως οι διατροφολόγοι – διαιτολόγοι, δεν συμφωνούν-ακόμα- σχετικά με τη διατροφογενετική και την εφαρμογή της στην κλινική πρακτική. Αναφέρω 6 βασικούς λόγους, λοιπόν, τους οποίους θεωρώ την αιτία για αυτή την κατάσταση που αποπροσανατολίζει το ευρύ κοινό...