podlist.gr

Πέννες με απάκι

Το τυρί και το απάκι δίνουν την ιδέα για ένα πιάτο με πέννες και λαχανικά, που προτείνεται για κυρίως γεύμα. Θέλει λίγο χρόνο αλλά κέφι και αγάπη για να ικανοποιήσει το πιάτο σας όλες τις αισθήσεις: από την όραση μέχρι τη γεύση. Ένα πιάτο από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου!

Περισσότερα επεισόδια

Μοσχαράκι κρασάτο στο φούρνο

Εκδρομή κοντά στην Αθήνα, προτείνει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: στη Νεμέα, με τα οινοποιεία της, το αρχαίο χωριό και μια ιδανική διαδρομή για πρωινό τρέξιμο. Το αγιωργίτικο κρασί Νεμέας θα μας χρειαστεί για το μοσχαράκι κρασάτο με ρεβύθια και καστανό ρύζι στο φούρνο.

Σπετσοφάι με φασόλια χάντρες

Ο σεφ Αλεξάνδρος Παπαναδρέου μας εξηγεί πώς με δύο ειδών λουκάνικα και επιπλέον φασόλια χάντρες, πράσο, πιπεριές, μανούρι, θυμάρι και κάποιες ακόμη μικρές προσθήκες θα φτιάξετε ένα σπετσοφάι που η νοστιμιά του θα σας μείνει αξέχαστη.