podlist.gr

Κανένα μπέργκερ, το σουβλάκι είναι έρωτας | Γαστρονόμος

Κρέας ή μπιφτέκι; Τζατζίκι ή γιαούρτι; Με σάλτσα ή χωρίς; Γλυκό ή καυτερό κοκκινοπίπερο; Με πατάτες ή α πα πα; Ο πάνω Κώστας ή ο κάτω Κώστας; Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητά με τη Νικολέτα Μακρυωνίτου για το τι κάνει ένα καλό σουβλάκι, καλό σουβλάκι, και τρυπώνει σε ένα ιστορικό σουβλατζίδικο την ώρα που κορυφώνεται... το τύλιγμα. Το εθνικό μας street food όπως δεν το έχετε ξανακούσει.


Ένα πόντκαστ που μυρίζει κρεμμύδι.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Περισσότερα επεισόδια

Mamma Roma: η Δωροθέα Μερκούρη μιλά στον Άγγελο Ρέντουλα για την αιώνια νοστιμιά της Ρώμης

Γιατί δεν παχαίνει η καλή πίτσα; Από πού έκλεβε παγωτό και πόση κρέμα παστιτσέρα είχε φάει η Δωροθέα Μερκούρη όταν ήταν μικρή; Πόσα μέτρα από το σπίτι τους της μύριζε η σάλτσα πομοντόρο που έφτιαχνε η γιαγιά της; Πώς τρώγεται η ζεστή ρικότα; Γιατί στην Ιταλία δεν έχουν μεγάλες ντομάτες; Πόσα είδη ζυμαρικών έφτιαχνε η τζία Μελίνα; Γιατί δεν πρέπει να βάζεις πολύ τυρί στα σπαγγέτι; Είναι δυνατόν...

Mamma Roma: η Δωροθέα Μερκούρη μιλά στον Άγγελο Ρέντουλα για την αιώνια νοστιμιά της Ρώμης

Γιατί δεν παχαίνει η καλή πίτσα; Από πού έκλεβε παγωτό και πόση κρέμα παστιτσέρα είχε φάει η Δωροθέα Μερκούρη όταν ήταν μικρή; Πόσα μέτρα από το σπίτι τους της μύριζε η σάλτσα πομοντόρο που έφτιαχνε η γιαγιά της; Πώς τρώγεται η ζεστή ρικότα; Γιατί στην Ιταλία δεν έχουν μεγάλες ντομάτες; Πόσα είδη ζυμαρικών έφτιαχνε η τζία Μελίνα; Γιατί δεν πρέπει να βάζεις πολύ τυρί στα σπαγγέτι; Είναι δυνατόν...

Γραμμή xmas-sos: 4 σεφ, τέλεια γιορτινά φαγητά, καμία συνταγή. | Γαστρονόμος

Ο Κωνσταντίνος δεν ξέρει να βράσει ούτε αυγό. Δηλαδή μια φορά έβαλε να βράσει αυγά και περίμενε, περίμενε, περίμενε… να μαλακώσουν τα τσόφλια. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντίνο να μαγειρέψει για το γιορτινό τραπέζι το κύριο πιάτο. Τον Κωνσταντίνο που περίμενε να μαλακώσουν τα τσόφλια των αυγών. Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο (Άγγελος πήρε τηλέφωνο, ο Κωνσταντίνος ηχογραφούσε για τη δική...