podlist.gr

ATHENS VOICE Podcast
ATHENS VOICE Podcast

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Η ιστορία του παγωτού

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα παγωτά: Πότε και πώς πρωτοδημιουργήθηκε; Πώς μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας παγωτό και τι διαφορά έχει από το gelato και τα παρφέ;

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Storyteller με την Επιστήμη Μπινάζη | O Ρωμανός Γεροδήμος μιλάει για την επιβίωση στον 21ο αιώνα

Η Επιστήμη Μπινάζη μιλάει με τον Ρωμανό Γεροδήμο, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Οδηγός επιβίωσης για τον 21ο αιώνα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Athens Voice Books.Μιλάμε για όλα όσα μας δυσκολεύουν και μας κρατούν όρθιους: τον χρόνο που δεν φτάνει, τις σχέσεις που δοκιμάζονται, την ανάγκη να ζούμε με νόημα — έστω και μέσα στο χάος.Μια κουβέντα που, όπως και το βιβλίο, είναι πρακτική,...

Business & Marketing Tips | Επιχειρείτε; Θέστε ρεαλιστικούς στόχους

Στο 166ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο «Επιχειρείτε; Θέστε ρεαλιστικούς στόχους» θα μιλήσουμε για τον ρεαλισμό ως κρίσιμο στοιχείο κάθε επιτυχημένου επιχειρηματικού σχεδίου.Όταν ξεκινάμε μια επιχείρηση, είναι φυσικό να έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Το όραμα είναι απαραίτητο. Όμως, χωρίς ρεαλιστική στόχευση, ακόμη και η καλύτερη ιδέα κινδυνεύει να χαθεί...

Σπύρος Ζουμπούλης: Κάθε μπουκάλι κρασί κουβαλά μέσα του μια ιστορία

Τι χρειάζεται για να γεννηθεί ένα σπουδαίο κρασί; Πώς μπορεί μια πεταλούδα να αλλάξει την τύχη ενός αμπελιού; Και γιατί πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε τη γη σαν μια ανεξάντλητη πηγή πόρων;Στο νέο επεισόδιο του podcast «Εσύ με τι ασχολείσαι» με την Επιστήμη Μπινάζη, καλεσμένος είναι ο Σπύρος Ζουμπούλης – σύμβουλος οινολόγος και συνιδρυτής της Zoumboulis & Associates, με εμπειρία από την...