podlist.gr

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Οι σος στη ζαχαροπλαστική

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα και μοιράζονται με τους ακροατές όλα όσα τους έμαθε η ζωή στον πλανήτη της νοστιμιάς: ιστορίες, συνταγές, συμβουλές, σκεύη και γκάτζετ, αγορές, ιδέες μαγειρικές, ιδέες για το πιο έξυπνο art de la table, έξυπνα κόλπα που κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, όλα τα μυστικά των υλικών και των συνταγών, σε μια μαγειρική κουβέντα που λύνει κάθε πρόβλημα, για να γίνεις άσος της πιο νόστιμης, σπιτικής κουζίνας.

Και όλα αυτά με αφορμή το «Μίξερ», το ειδικό συλλεκτικό σπέσιαλ ένθετο περιοδικό που ο Στέλιος Παρλιάρος, o καλύτερος Chef Patissier της Ελλάδας, δημιουργεί σε συνεργασία με την Athens Voice κάθε μήνα. Το περιοδικό Μίξερ είναι βασισμένο σε ένα υλικό, κάθε φορά διαφορετικό. Μέσα στις 36 σελίδες του παρουσιάζονται ολοκαίνουργιες λαχταριστές γλυκές αλλά και για πρώτη φορά αλμυρές συνταγές με βάση το υλικό αυτό. Το πρώτο τεύχος έχει θέμα το «Τυρί». Περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής εμπνευσμένες από το αγαπημένο αυτό υλικό, αλλά και συμβουλές, την ιστορία του τυριού, wine pairing, ιδέες για πλατό τυριών, τα ΠΟΠ τυριά κ.ά.

Όπως το περιοδικό έτσι και το podcast Μίξερ απευθύνεται σε ανθρώπους που λατρεύουν τη μαγειρική αλλά και σε όποιον αγαπά την κουλτούρα της γαστρονομίας.

Στην ομώνυμη σειρά podcast, ο Στέλιος και η Ελένη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τις σος στη ζαχαροπλαστική: οι βασικές συνταγές που θα απογειώσουν τα γλυκά σας.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Health bites - Αστερία Σταματάκη | Καρκίνος του μαστού: Ενημερωθείτε και δράστε

Στο 34o επεισόδιο του Podcast Health Bites, συζητήσαμε με τον κ. Γεώργιο Λύπα για τους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού, τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, για τις νέες θεραπείες, για τον ρόλο του τρόπου ζωής και άλλα πολλά.Ο Γεώργιος Λύπας είναι Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Τμήματος Γενετικής Ογκολογίας και Πρόεδρος του Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού.

Μπούκλα 99 - Νεφέλη Μεγκ | Φοβάμαι!

Στο νέο επεισόδιο του podcast Μπούκλα 99, η Νεφέλη Μεγκ σχολιάζει με το καυστικό της ύφος τις πρόσφατες εξελίξεις στον πολιτικό και κοινωνικό χώρο. Ξεκινώντας από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εντυπωσιακές διασπάσεις του κόμματος, συνεχίζει με τη σύγκρουση της Εκκλησίας με τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και κλείνει με το ζήτημα της λογοκρισίας στη μουσική σκηνή, με αφορμή την απόφαση του ΕΣΡ...

Business & Marketing Tips | Μαθήματα επιχειρείν από την Τέιλορ Σουίφτ

Στο 135ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο«Μαθήματα επιχειρείν από την Τέιλορ Σουίφτ» θα μιλήσουμε για την Τέιλορ Σουίφτ και την επιχειρηματικότητα. Στη χώρα μας, οι γνώσεις του μέσου επιχειρηματία για την Τέιλορ Σουίφτ εξαρτώνται συνήθως από τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών του. Κόρες και γιοι σε εφηβεία και προεφηβεία σημαίνει ότι το οικογενειακό...