podlist.gr

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη μαρμελάδα

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Ο Στέλιος και η Ελένη βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα και μοιράζονται με τους ακροατές όλα όσα τους έμαθε η ζωή στον πλανήτη της νοστιμιάς: ιστορίες, συνταγές, συμβουλές, σκεύη και γκάτζετ, αγορές, ιδέες μαγειρικές, ιδέες για το πιο έξυπνο art de la table, έξυπνα κόλπα που κάνουν τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη, όλα τα μυστικά των υλικών και των συνταγών, σε μια μαγειρική κουβέντα που λύνει κάθε πρόβλημα, για να γίνεις άσος της πιο νόστιμης, σπιτικής κουζίνας.

Και όλα αυτά με αφορμή το «Μίξερ», το ειδικό συλλεκτικό σπέσιαλ ένθετο περιοδικό που ο Στέλιος Παρλιάρος, o καλύτερος Chef Patissier της Ελλάδας, δημιουργεί σε συνεργασία με την Athens Voice κάθε μήνα. Το περιοδικό Μίξερ είναι βασισμένο σε ένα υλικό, κάθε φορά διαφορετικό. Μέσα στις 36 σελίδες του παρουσιάζονται ολοκαίνουργιες λαχταριστές γλυκές αλλά και για πρώτη φορά αλμυρές συνταγές με βάση το υλικό αυτό. Το πρώτο τεύχος έχει θέμα το «Τυρί». Περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής εμπνευσμένες από το αγαπημένο αυτό υλικό, αλλά και συμβουλές, την ιστορία του τυριού, wine pairing, ιδέες για πλατό τυριών, τα ΠΟΠ τυριά κ.ά.

Όπως το περιοδικό έτσι και το podcast Μίξερ απευθύνεται σε ανθρώπους που λατρεύουν τη μαγειρική αλλά και σε όποιον αγαπά την κουλτούρα της γαστρονομίας.

Στην ομώνυμη σειρά podcast, ο Στέλιος και η Ελένη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τις μαρμελάδες: Πώς τη φτιάχνουμε στο σπίτι, ποια είναι τα βασικά συστατικά, πόσες θερμίδες έχει, πώς μπορούμε να τη βάλουμε στη διατροφή μας και πώς τη συντηρούμε.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Μπούκλα 99-Νεφέλη Μεγκ | Θέλετε μίνι ή μπούρκα;

Η Νεφέλη αυτήν την εβδομάδα μάς φέρνει στο τραπέζι τα πάντα: από το περίφημο εσώρουχο της Σακίρα και τη φορολογική «ασυλία» των εφοπλιστών, μέχρι το αν ο Παύλος Πολάκης είναι κρυφο-φιλελεύθερος! Κλείνοντας, μας παρουσιάζει μια ιδιαίτερη άποψη για το κέρατο: το κρατάμε μυστικό ή το λέμε; Με χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση, το επεισόδιο ξεχειλίζει από εναλλαγές μεταξύ κουτσομπολιού, πολιτικής...

Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα και η ευθύνη της Δύσης

Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα; Σε ποιο βαθμό έχουν επιδεινωθεί υπό την ηγεσία του Σι Τζινπίνγκ; Πώς επηρεάζει αυτό τη Δύση και γιατί την αφορά; Είναι, κάποιες φορές, η Δύση συνένοχη σε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα; Και τι μπορεί να γίνει γι' αυτό;Συζητήσαμε την τρέχουσα κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα, με την κ. Eva Pils,...

Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | 5 λόγοι που κάνουν το marketing στα ψηφιακά μέσα να μην αποδίδει

Στο 129ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο «5 λόγοι που κάνουν το marketing στα ψηφιακά μέσα να μην αποδίδει» θα ακούσετε γιατί το μάρκετινγκ στα ψηφιακά μέσα δεν λειτουργεί όσο θα έπρεπε. Πιστεύετε όμως στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Ξοδεύετε ένα σημαντικό κομμάτι του budget σας σε αυτό. Η σελίδα σας είναι ενημερωμένη και η πολιτική σας cookies...