Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Τα γλυκά του κουταλιού
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!
Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα γλυκά του κουταλιού, το καλοκαιρινό γλυκό που φτιάχνεται πανεύκολα, διατηρείται για καιρό στο ψυγείο και είναι ιδανικό για πρωιν, για μετά το φαγητό ή και για κέρασμα. Πώς θα το φτιάξετε και ποια είναι τα μυστικά του που πρέπει να ξέρετε.