podlist.gr

Καρκίνος και Διατροφή: Συνδέονται;

  • Τι σημαίνει αντικαρκινική διατροφή;
  • Υπάρχει;
  • Έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά;
  • Υπάρχει διατροφή που προκαλεί καρκίνο;
  • Μπορεί η παραδοσιακή Μεσογειακή διατροφή, να θεραπεύσει τον καρκίνο;

Αφού ακούσεις το επεισόδιο διάβασε και αυτό το άρθρο, για να κατανοήσεις τον καρκίνο του παχέος εντέρου.


Connect with us:

▪ Instagram: www.instagram.com/dnanutricoach/
▪ Linked In: www.linkedin.com/company/dnanutricoach
▪ Facebook: www.facebook.com/DNANUTRICOACH
▪ Our Website: dnanutricoach.com

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dnanutricoach/episodes/ep-e1j4puf

Περισσότερα επεισόδια

Τα 3 αλμυρά υγρά που γιατρεύουν!

Τα 3 αλμυρά υγρά που γιατρεύουν θα τα ακούσεις από την αρχή του επεισοδίου! Το ερώτημα όμως είναι γιατί αυτά τα 3 αλμυρά υγρά γιατρεύουν και θα μας δώσουν την ώθηση να ξεκολλήσουμε, να δράσουμε και να αλλάξουμε; Τα έχεις ξανακούσει; Διάβασε παραπάνω εδώ: ⁠www.dnanutricoach.com⁠ Ακολούθησέ μας σε: ▪ Instagram ▪ LinkedIn ▪ Facebook ▪ ΤikTok

Γιατί οι διατροφολόγοι διαφωνούν για τη διατροφογενετική;

Αυτό το επεισόδιο είναι η ελληνική μετάφραση του αγγλικού άρθρου μου στο Linkedin όπου αναλύω 5+1 λόγους που οι επαγγελματίες υγείας, και κυρίως οι διατροφολόγοι – διαιτολόγοι, δεν συμφωνούν-ακόμα- σχετικά με τη διατροφογενετική και την εφαρμογή της στην κλινική πρακτική. Αναφέρω 6 βασικούς λόγους, λοιπόν, τους οποίους θεωρώ την αιτία για αυτή την κατάσταση που αποπροσανατολίζει το ευρύ κοινό...

Χονδροφοβία στην Ελλάδα.

Με καλεσμένη τη διατροφολόγο-διαιτολόγο Βίκυ Χύτα σε αυτό το επεισόδιο η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου συζητά και αναλύει τη χονδροφοβία στην Ελλάδα. Ποια συναισθήματα μας προκαλεί; Πού οφείλεται; Ποιες πεποιθήσεις έχουν ενισχύσει τη χονδροφοβία και στην τελική, ποιός είναι ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας σε αυτή την ενίσχυση; Ξέρουν οι γιατροί να επικοινωνούν με παχύσαρκα άτομα; Αυτές και...