podlist.gr

Τα 3 αλμυρά υγρά που γιατρεύουν!

Τα 3 αλμυρά υγρά που γιατρεύουν θα τα ακούσεις από την αρχή του επεισοδίου!

Το ερώτημα όμως είναι γιατί αυτά τα 3 αλμυρά υγρά γιατρεύουν και θα μας δώσουν την ώθηση να ξεκολλήσουμε, να δράσουμε και να αλλάξουμε;

Τα έχεις ξανακούσει;


Διάβασε παραπάνω εδώ: ⁠www.dnanutricoach.com⁠

Ακολούθησέ μας σε:

InstagramLinkedIn Facebook ΤikTok

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dnanutricoach/episodes/3-e2ldpei

Περισσότερα επεισόδια

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: από την υγεία στη γεύση

Σε αυτό το επεισόδιο, η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου έχει καλεσμένη την Ανίτα Ζάχου, ιδρύτρια του MykonosOliveOilTasting και δημιουργό του podcast Ελαίας έλαιον.Μαζί συζητούν για τον υγρό χρυσό της μεσογειακής διατροφής. Στη συνομιλία με τη Βαλεντίνη, η Ανίτα μοιράζεται την βαθιά της γνώση και εξηγεί τη διαφορά του «έξτρα» και του «εξαιρετικού», πώς γίνεται κανείς επαγγελματίας γευσιγνώστης...

Στίγμα βάρους & Χονδροφοβία στους διατροφολόγους-διαιτολόγους

Με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό σε τηλεοπτικό πάνελ όπου ακούστηκαν, ξανά, απόψεις και πεποιθήσεις που προάγουν το στίγμα βάρους και την χονδροφοβία στους επαγγελματίες υγείας και συγκεκριμένα στους διατροφολόγους-διαιτολόγους, μοιράζομαι μαζί σας κάποιες σχετικές σκέψεις μου.Είναι η εμφάνιση αυτό που θα σε κάνει να επιλέξεις έναν διατροφολόγο, έναν οδοντίατρο, έναν αισθητικό ή μία κλινική...

Διατροφική Θεραπεία σε αυτοάνοσα - Η μαρτυρία της Μαρίας

Πόση δύναμη μπορεί να κρύβει η διατροφή όταν μιλάμε για αυτοάνοσα;Σε αυτό το επεισόδιο συζητάμε με τη Μαρία Μπαριάμη, που το 2017 ήταν από τους πρώτους ανθρώπους στην Ελλάδα που εμπιστεύτηκαν το DNANUTRICOACH για τη διατροφογενετική της ανάλυση και τη διατροφική της ενδυνάμωση με τη μεθοδολογία food coaching.Από τότε το ταξίδι της ήταν γεμάτο έμπνευση και βελτίωση!Σήμερα έχει ιδρύσει το...