podlist.gr

Τάρτα με σπανάκι και φέτα

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου νοστάλγησε το Παρίσι των φοιτητικών του χρόνων και τις νόστιμες τάρτες των μικρών εστιατορίων. Προτείνει μια εύκολη τάρτα με σπανάκι και φέτα που μπορούν να τη φτιάξουν όλοι, παρά τη γενική πεποίθηση ότι οι τάρτες είναι καλύτερα να αγοράζονται έτοιμες. 

Περισσότερα επεισόδια

Μοσχαράκι κρασάτο στο φούρνο

Εκδρομή κοντά στην Αθήνα, προτείνει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: στη Νεμέα, με τα οινοποιεία της, το αρχαίο χωριό και μια ιδανική διαδρομή για πρωινό τρέξιμο. Το αγιωργίτικο κρασί Νεμέας θα μας χρειαστεί για το μοσχαράκι κρασάτο με ρεβύθια και καστανό ρύζι στο φούρνο.

Σπετσοφάι με φασόλια χάντρες

Ο σεφ Αλεξάνδρος Παπαναδρέου μας εξηγεί πώς με δύο ειδών λουκάνικα και επιπλέον φασόλια χάντρες, πράσο, πιπεριές, μανούρι, θυμάρι και κάποιες ακόμη μικρές προσθήκες θα φτιάξετε ένα σπετσοφάι που η νοστιμιά του θα σας μείνει αξέχαστη.